mijn account

Product aanbieding

Old Dutch Genever

 34,90

Nederland staat bekend om de productie van jenevers en in de tijd van Herman de Jong, de naamgever en oprichter van Old Dutch, waren er honderden jeneverstokerijen. Hij wilde zich onderscheiden en creëerde de zo karakteristieke Old Dutch Genever die zij vandaag de dag nog altijd naar zijn receptuur maken. Ambachtelijk bereide moutwijn, jeneverbessen én het zo kenmerkende kardemomdistillaat. Het resultaat is een uiterst zachte genever die in binnen- en buitenland zeer hoog staat aangeschreven. Heerlijk als dagelijks hartversterkertje, of naast een dorstlessende triple, maar ook verrassend verfrissend in de mix met een ginger ale tijdens een zomerse barbecue. Old Dutch Genever is lekker in alle seizoenen! Niet te evenaren!

Old Dutch Gin

 34,90

Old Dutch Gin moet je geproefd hebben. Deze prijswinnende gin wordt volgens het direct na beëindiging van de drooglegging in 1930 openbaar gemaakte recept gestookt. De distilleerderij maakte van iets moois iets nog mooiers. De toevoeging van enkele met veel zorg geselecteerde natuurlijke ingrediënten geeft deze gin een geheel eigentijds karakter. Old Dutch Gin is meerdere malen bekroond, waaronder een zilveren medaille in 2017 in San Francisco en in 2018 een gouden medaille in Singapore. Verwen jezelf, want zeker puur gedronken geldt toch dat alleen het beste van het beste goed genoeg is. En natuurlijk is Old Dutch Gin de ideale basis voor diverse legendarische mixen.

Old Dutch Dark Rum

 34,90

Deze smaakvolle rum is ideaal voor het mixen van cocktails en longdrinks. Klassiekers zoals een rum cola of een Cubaanse daiquiry smaken beter dan ooit met Old Dutch Rum. De echte liefhebber – zoals indertijd Herman ‘Old Dutch’ de Jong – drinkt deze rum puur. Ook on the rocks is dit puur genieten. De vele zonuren en de passie van de makers proef je terug in elke slok. Deze bekroonde Dark Rum wordt op eiken vaten gerijpt voordat het wordt gebotteld in de herkenbare Old Dutch flessen. De ultieme smaakbeleving, sluit je ogen en je waant je direct in de Cariben.